Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Leda Koemans

Bureaucoördinator

Telefoon: 06 213 043 33

Leda heeft oog voor de mensen om haar heen en kan goed luisteren en organiseren. Binnen Wing ondersteunt ze de adviseurs en het management bij ontwikkeltrajecten.

“Mijn houding is open en geïnteresseerd. Ik ben graag de organiserende kracht op de achtergrond. Iemand die goed begrijpt wat de opdrachtgever wil en wat de organisatie nodig heeft en van daaruit een vertaling maakt naar de werkvloer. Wanneer ik mag creëren en ontwikkelen ben ik in mijn element.

Vanwege mijn voorliefde voor natuur en dieren heb ik Diermanagement gestudeerd aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Daarna werkte ik als consultant arbeidsbemiddeling voor het ministerie van Economie, Landbouw & Innovatie en diverse agrifood-bedrijven. Aansluitend werkte ik als projectcoördinator bij een bureau in het stedelijk gebied. Innovatieve projecten en complexe samenwerkingsverbanden in binnensteden en recreatiegebieden bracht ik verder met een creatieve, pragmatische aanpak. Stapsgewijs aan de slag met ruimte voor ieders verhaal én tijdig knopen doorhakken om resultaten te boeken. Dat is mijn kracht.

Rust en energie vind ik in de natuur. Ik maak graag mijn hoofd leeg in de bossen, zowel te paard als te voet.”