Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Maartje van Lieshout

Adviseur

Telefoon: 0317 46 52 00

In de opzet en aanpak van de projecten waar Maartje aan werkt, staan communicatie en interactie centraal. Maartje heeft veel kennis van strategisch taalgebruik oftewel framing en kan goed luisteren. Met haar enthousiasme en creativiteit vergroot ze de betrokkenheid van mensen, zodat ze stappen kunnen gaan zetten.

“In mijn werk wil ik bijdragen aan een mooier en duurzamer Nederland door anderen te enthousiasmeren, bij elkaar te brengen, en door samen slimme oplossingen te bedenken. Ik heb me in verschillende functies op universiteiten en bij de lokale overheid tot een breed inzetbare mensenwerker ontwikkeld. Daarnaast weet ik vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond veel van communicatie en governance.

Ik ben gefascineerd door de verschillende belangen die bij complexe onderwerpen spelen. Door te analyseren hoe alle betrokken partijen het thema verwoorden, zoek ik naar overeenkomsten en verschillen. Vandaaruit kunnen we naar gedeelde oplossingen toewerken.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het zeilen, wandelen of tuinieren. Ook sport ik heel graag en ik doe ik aan yoga. Thuis zijn koken, lezen en dingen maken met wol of op de naaimachine mijn favoriete tijdsbesteding.”