Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Marieke Peterson

Adviseur

Telefoon: 06 101 51 091

Twitter:

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Door deze overtuiging heeft Marieke altijd oog voor de samenwerking. Haar werkervaring bij overheden neemt ze mee als adviseur bij Wing. Met enthousiasme en een onderzoekende houding werkt Marieke aan concrete resultaten en gedragen oplossingen.

“Al tijdens mijn studie economie merkte ik dat ik mensen om me heen nodig heb. Ik heb hier geleerd om snel te schakelen, snelle analyses te maken en goed met cijfers om te gaan. Maar uit alleen cijfers en modellen haal ik te weinig energie.

Bij complexe samenwerkingsprocessen leef ik me in meerdere werelden in en denk ik mee over de juiste stappen. Een gedragen oplossing bereik je alleen als er tijdens het proces aandacht is voor de diverse belangen.

Het werk bij Wing bevalt goed, omdat ik als adviseur bezig ben onderwerpen die me naast het werk ook bezighouden. Thuis zoek ik continu naar duurzame oplossingen. Zoals een compostbak op het aanrecht, isolatie van mijn huis, zonnepanelen plaatsen en een klimaatbestendige tuin inrichten. Ook probeer ik bij de voetbalvereniging vernieuwing aan te jagen. Vanuit betrokkenheid en met draagvlak. Practise what you preach!”