Menu

Over Wing

Op het snijvlak van leefomgeving, mens en economie

> Lees meer

Wing en Corona

Ook Wing werkt deze bijzondere tijd op een andere manier. Vanuit huis en soms vanuit een leeg kantoor zetten we onze werkzaamheden voort. We maken nu gebruik van de vele mogelijkheden die er zijn om online samen te werken. Dat doen we graag ook met u!

Zoom, Microsoft teams, Skype en Whereby, u ziet ze, net als wij, waarschijnlijk allemaal voorbij komen. We praten en zien elkaar niet alleen digitaal, we schrijven, tekenen en brainstormen ook online.

Het gaat misschien niet altijd vanzelf en soms zijn er technische onvolkomenheden te overwinnen, maar uiteindelijk is er veel mogelijk. Stuurgroepen, interviews, klankbordbijeenkomsten, werkateliers en socratische gesprekken: ze vinden allemaal plaats. We experimenteren, leren en geven onze ervaringen door. We bieden u graag een passende werkvorm aan.

We werken aan de opgaven van vandaag en kijken naar de uitdagingen aan de horizon. Al lijkt de wereld nu in sommige opzichten even stil te staan, we kunnen het ons niet veroorloven om ook stil te gaan zitten. Het is belangrijk om zo veel en zo goed als mogelijk door te gaan met lopende en noodzakelijke trajecten. Bovendien is het in deze digitale tijd essentieel om goed contact te onderhouden. Dan kunnen we elkaar straks, samen onderweg, hopelijk weer fysiek ontmoeten. Daar zien we naar uit.

We hopen dat u gezond bent en blijft, en prijzen ons gelukkig dat onze medewerkers op dit moment van schrijven gezond zijn.

Zorg goed voor uzelf en elkaar,

Namens alle werknemers van Wing 

 

thuiswerktips1.png

 

#DigitaalWerken