Menu

Over Wing

Op het snijvlak van leefomgeving, mens en economie

> Lees meer

Wing kwaliteit

Het kapitaal van Wing zijn de Wingers. Daarin investeren we door veel aandacht te besteden aan ontwikkelen en opleiden, onder meer in de Wing Academy.

Wingers willen graag ‘het verschil maken’ door zaken in beweging te zetten en concrete resultaten te boeken. Om dat te bereiken, verbinden ze inhoudelijke kennis met procesvaardigheden en een goed gevoel voor mensen en organisaties. Binnen de Wing Academy borgen we de kwaliteit van ons werk en geven we aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten geven we elkaar feedback, houden we elkaar scherp en nemen we nieuwe ontwikkelingen door. Ook organiseren we het leertraject ‘Welkom@wing’ voor nieuwe medewerkers. In vijf bijeenkomsten bespreken we uiteenlopende aspecten van het Wing-werk zoals procestechnieken, project- en programmamanagement, de ontwerpende aanpak en de bestuurskundige aanpak.

Daarnaast organiseren we geregeld incompanytrainingen over bijvoorbeeld schrijf- en acquisitievaardigheden en over leiderschap. In de regel zijn deze trainingen alleen voor Wingers. Soms nodigen we echter ook mensen uit ons professionele netwerk uit om mee te doen en hun praktijkinbreng te delen. Zo inspireren we elkaar en worden we samen wijzer.

 

#academy#kwaliteit#vakmanschap#netwerk#procestechniek