Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Eric Spies

Adviseur

Telefoon: 06 108 98 213

Eric heeft brede ervaring in de organisatie van duurzame en ruimtelijke processen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, conceptuele denkkracht en pragmatische aanpak. Ook haalt Eric het beste uit de samenwerking tussen partijen.

"De uitdagingen van zowel publieke als private partijen in de verschillende fasen van een duurzame opgave zijn me bekend. Ik ben in staat om de duurzaamheidsambities van de verschillende stakeholders scherp te formuleren en om te zetten in heldere uitvoeringsprogramma’s. Van verkenning tot uitvoering van het programma hou ik de focus op het resultaat.

Voor ik bij Wing kwam, ben ik jarenlang actief geweest als duurzaam ondernemer en procesconsultant in duurzame gebiedsontwikkeling. Mijn kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier.

In mijn vrije tijd ben ik bestuursvoorzitter van Stichting KlimaatGesprekken, die zich actief inzet om klimaatvriendelijke keuzes ‘het nieuwe normaal’ te maken. KlimaatGesprekken richt zich zowel op huishoudens als organisaties die hun CO2-uitstoot willen verminderen door gedragsveranderingen."