Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Jannemarie de Jonge

Partner

Telefoon: 0317 46 52 01

Linkedin: http://nl.linkedin.com/pub/jannemarie-de-jonge/1/775/990/en

Twitter:

‘Het moet wel ergens over gaan’. Die houding is tekenend voor Jannemarie. Ze koppelt inhoud aan strategie. Haar achtergrond als landschapsarchitect zie je terug in het snel schakelen tussen klein en groot, korte en lange termijn, abstracte ideeën en concrete ervaringen.

Ze promoveerde op het regionaal ontwerp en de ‘ontwerpdialoog’ als interactieve benadering voor ontwerpend onderzoek. Als mede initiatiefnemer van het Jaar van de Ruimte en geassocieerd lid van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur heeft ze een sterk netwerk in het ruimtelijk domein.

Jannemaries kracht ligt in het ordenen van kennis en meningen in situaties met veel verschillende disciplines en belangen. Zoals bij het Deltaprogramma waar ze in de deelprogramma’s Kust, Rivieren en Ruimtelijke Adaptatie  (voorheen DPNH) intensief heeft meegewerkt aan de strategievorming. Als gespreksleider, interviewer, referent of auteur brengt ze structuur aan en benoemt ze essenties. En om het hoofd leeg te maken speelt ze als violist swingende salonmuziek of klassiek repertoire.

Het moet wel ergens over gaan